Bestyrelsen Faciliteter Medlemsskab & Priser Elevheste Kontakt os Kalender
Forside Stævner Undervisning Arrangementer Pokaler

Vi samler ind til ny ridehusbund

Ny Ridebund

Thorsø Rideklub samler ind til renovering af vores indendørs ridebane.

HVAD GÅR PROJEKTET UD PÅ?
HVOR LANGT ER VI NÅET?

HVORDAN KAN DU HJÆLPE?Din hjælp tæller - vi samler ind til ny ridebund

NY RIDEBUND

PROBLEMET

Thorsø Rideklubs indendørs dressurbane er en meget flittigt brugt bane til daglig ridning, undervisning, ridelejr og stævneafholdelse.
Problemet er bare, at den ikke længere er god nok.
  • Banen støver rigtig meget, hvilket generer både heste og mennesker, og lægger sig som et tykt lag på udstyr og overflader.
  • Om sommeren bliver bundens overflade glat, og om vinteren fryser det øverste lag til is, og kan være til fare for både heste og mennesker.
  • Bunden er meget ujævn og kvaliteten af banen kan afholde ryttere fra at deltage i stævner i rideklubben.
  • Banen kræver megen vedligeholdelse og et stort vandforbrug.

PROJEKTET

Projektet går ud på at udskifte ridehallens bund, få den nivelleret og på den måde bygge en ny god bund op. Med til projektet hører et nyt vandingsanlæg, der  sikrer effektiv vedligeholdelse og forlænger ridebundens levetid.

Resultat bliver en ridebane, der

• Uden støvgener for både heste, ryttere, undervisere, staldmænd, forældre og andre der færdes ofte i rideklubben.
  • Er sikkerhedsmæssigt forsvarlig for både ryttere og heste og kan anvendes året rundt.
  • Er af sådan en kvalitet, at vi kan afholde stævner året rundt og dermed sikre klubben fremtidige indtægter.
  • Er mindre vedligholdelseskrævende og bruger mindre vand.

PRISEN

Prisen for projektet er 222.000 kr. og inkluderer opbygning og nivellering af bunden med tilhørende nyt vandingsanlæg.
Vores ridebane måler 20 x 60 m = 1.200 m2 .
Det betyder, at hver m2 ny ridebund koster 185 kr.

Vores mål er at rejse dette beløb via fonde, puljer, sponsorater, salg af støttebeviser og afholdelse af aktiviteter.
Projektet starter officielt 1. oktober 2018 og løber, til vi har indsamlet beløbet, dog senest inden udgangen af 2021.
Projektet er desuden afhængigt af mange frivilliges hjælpende hænder.

Åbn projektbeskrivelsen som PDF med et klik

STATUS OG TAK

STATUS: 64% er nået!

Så mange m² har vi samlet sammen til nu.
Boksen herunder har samme størrelsesforhold som vores 20 x 60 m ridebane.

765 m² 1.200 m²

Sådan ser regnskabet ud:

Beløb i kr. Omregnet til m Procent
%
MÅL 225.000 1.200 100 %
INDSAMLET 143.601 765 64 %
MANGLER 81.399 435 36 %
Opdateret 06.12.18.

VI SIGER TUSINDE TAK

Sådan fordeler det indsamlede beløb sig:
  • PULJER & FONDE
    • Nordeafonden kr. 25.000
    • Landsbyrådet kr. 100.000

• THOR-STØTTEBEVISER á kr. 250.
    • Kr. 2.750

• THOR-AKTIVITETER: (fx lotteri, ponytrækning, fællesspisning, salg af juledekorationer, brugt udstyr mm.).
    • Kr. 17.101

• CROWDFUNDING :  Endnu ej igangsat.
    • Kr. 0

• SPONSORATER:  Der er plads til DIT navn lige her på siden og på vores støttetavle i rideklubben.
    • Kr. 0

Din hjælp tæller - vi samler ind til ny ridebund

HJÆLP

HVORDAN KAN DU HJÆLPE?

Din hjælp tæller. Se her hvordan du kan hjælpe.
  • Køb støttebeviser og deltag i lodtrækningen om præmier.
  • Bliv sponsor - alle bidrag modtages med taknemmelighed.
  • Støt rideklubben og en anden god sag ved køb af landslotterier.
  • Tilbyd din arbejdskraft - uanset om det er 1 time eller 10, du kan bage kage, slå søm i, har en god ide eller noget helt fjerde.
  • Deltag i arrangementer, der afholdes til fordel for projektet. Følg med via forsiden eller Facebook-gruppen.
    • Fællesspisning i Thorsø Rideklub
  • Tilbyd din arbejdskraft - uanset om det er 1 time eller 10, vil bage kage, slå søm i, har en god ide eller noget helt fjerde
MobilePay 60574 med teksten ”ridebund donation”.

VI MANGLER OGSÅ

Giv os et praj, hvis du hører om en god mulighed, hvor vi kan anskaffe/modtage disse ting.
  • En fin lille traktor eller ATV
  • Tromle, bagskovl, baneplaner

KONTAKT ARBEJDSGRUPPEN

Tag kontakt og hjælp os nå vores mål om 1.200 m2 ny ridebund.

Stinne Christensen
Formand, Thorsø Rideklub
stinnecatali@gmail.com
5121 6555