Mangler du et dejligt sted hvor du kan have din hest opstaldet, har vi pt. ledige bokse i Thorsø Rideklub.

I Thorsø Rideklub har vi en stor og lys ridehal med en rigtig god Walberbund som måler 20 x 60 m. Der er 2 store sektioner af spejle i den ene ende af hallen, samt spejl i midten af hallen.
Vi har 2 udendørs dressurbaner, som også måler 20 x 60 m. hver . Til mørke tider eller sene aftener er der opsat udendørs belysning som kan tændes til banerne.
Vi har en rigtig god udendørs springbane, som flittigt bruges om sommeren til både træning, undervisning og stævner. Der er en dejlig stor og lys rytterstue med cafeteria, som åbner op når der afholdes stævner i klubben. Vi er en god klub med god atmosfære, som er god til at respektere hinanden, og er det der gør at vi har det utrolig godt sammen børn som voksne.