Vi holder som vanligt Ridelejr i Thorsø Rideklub i den første uge af skolernes sommerferie. I år kommer lejren til at være fra:

Mandag den 28. juni kl. 16 til lørdag d. 3. juli kl. ca. 14.

Lejren er for rimeligt rutinerede ryttere, dvs. du skal selv kunne håndtere og passe din hest og du kan ride i alle tre gangarter uden hjælp. Aldersmæssigt spænder vi bredt, fra minimum 8 til ca. 17 år. Der er plads til max. 20 deltagere. For de lidt mindre rutinerede ryttere vil der være mulighed for at deltage i en Mini Ridelejr i efteråret.

Det er muligt at medbringe egen hest på lejren, men man kan også leje en elevhest – her er der først til mølle, der er kun 1 rytter per elevhest, dvs. du har hesten som din egen i den tid, ridelejren varer. Partryttere har fortrinsret til elevhestene.

Prisen for deltagelse i lejren er kr. 1500 plus evt. leje af elevhest kr. 300. Prisen inkluderer medbragt pony på døgnfold. Opstaldning af pony i boks kan tilkøbes, kr. 150/pony. Hø kan ligeledes tilkøbes for kr. 150 eller eget hø kan medbringes.

Programmet ligger endnu ikke helt fast – men det vil som altid være et mix af hyggeligt samvær, sjove aktiviteter med hestene, god undervisning & en tur ud at prøve en anden slags hestesport, end vi er vant til 🙂

Har du spørgsmål til ridelejren er du velkommen til at kontakte Maiken på 3145 6541 eller på mail kasserer@thorso-rideklub.dk