Elevhestene i THOR

Vi har mange søde Ponyer og heste i Thorsø Rideklub
Se vores elevheste

Vores dejlige og søde elevheste i Thorsø rideklub

I Thorsø rideklub har vi 8 dejlige elevheste som bruges i vores undervisningstimer. Elevhestene har dagligt adgang til masser af foldtimer og græs i sommerperioden. Vi lægger vægt på at vores elevheste trives og fungerer godt i undervisningen. De passes derfor med korrekt fodring, smed, tandpleje, dyrlæge, kiropraktor, vaccination og ormekur.

Sabine

Sabine er en ældre dame på 20 år, men en meget frisk pony med stor arbejdslyst. Hun nyder at være i gang, og er altid klar på en ridetur om det er spring eller dressur. Hun er tidligere springpony hvor hun har sprunget de høje klasser, og har bl.a. deltaget i Christmas Show. Sabine kan rides af nybegyndere i dressur men bruges til de rutinerede ryttere under spring, hvis der springes højt. Hun kan også øvelser i dressur til de små LA-klasser.

Miss Dixie

Dixie er en hoppe på ca. 135 cm. Hun er frisk og rides for lette signaler af alle ryttere. Hun er optimal for de ryttere som ønsker at ride for de små signaler, da hun flytter sig let henover ridebanen. Dixie’s stærke side er helt klart dressur - hun er ikke den største fane af spring, det “springer” hun gerne over og giver tjansen videre til en af de andre kollegaer.

Super Mario

Super Mario er en frisk, men ældre herre på cirka 136 cm. Han er fyldt 24, men har massere af gode år tilbage endnu - han går trofast rundt med både nybegyndere samt rutinerede ryttere. Han kan alle øvelser til LA-klasserne, og er en rigtig guttermand når man finder knapperne. Super Mario er stor fan af dressur, men elsker også når han får lov til at springe eller komme en tur ud i det fri.

Cody

Cody er en pony på cirka 144 cm. Og ankom til klubben sammen med vores anden nye pony Justin, de har samme ejer. Han har sprunget en del før og kan gå en lille LA, når kondien og signalerne er på plads. Han har hos sin ejer været brugt som børnepony og deltaget i en del ridelejre, hvor han også har været brugt en del i trafikken og i skov.

Julius

Julius er en helt stabil børnepony på cirka 120 cm. Ham kan alle ride på uanset niveau. Han kan gå pænt dressur med de rutinerede ryttere, men kan også tålmodigt skridte en hel time med de usikre og nye elever. Han giver eleverne tryghed og dermed også en god tur. Han er også lånt til klubben.

Miss Goldwind

Goldwind er en stor sort dame på 15 år. Selvom hun er høj og stor, er hun sød og rar som dagen er lang. Hun elsker at arbejde og ser altid frem til en ridetur, uanset om det er spring, dressur eller tur. Hun er stabil og nem at ride, så hun er perfekt som lærehest for både nye og rutinerede ryttere. Hun er også lånt til klubben.

Justin

Justin er en sød og nem pony på cirka 125 cm. Han kan gå med de helt nye ryttere, men er også sjov for de mere øvede ryttere. Han finder sig i det meste, og er en rigtig god lærepony. Han kan springe og gå dressur, men er også sød i trafikken. Justin har også været brugt som børnepony og har været en del med rundt. Både ham og Cody lånes ud til rideklubben.

Petur

Petur er en af rideskolens nyeste heste og han er en islænder der måler cirka 147 cm. Han giver altid en sjov tur fordi han med sine 5 gangarter kan lidt ekstra, og er altid er klar på at arbejde. Han er frisk og fremadgående men nem at bremse.

*Der er lige nu ledige halvparter. Kontakt Kamilla Nymand for yderligere information på tlf.nr. 22 81 47 46.

michael-gertsens-murerfirma-aps-logo
groenagergaard-logo