Elevhestene i THOR

Vi har mange søde Ponyer og heste i Thorsø Rideklub
Se vores elevheste

Vores dejlige og søde elevheste i Thorsø rideklub

I Thorsø rideklub har vi 8 dejlige elevheste som bruges i vores undervisningstimer. Elevhestene har dagligt adgang til masser af foldtimer og græs i sommerperioden. Vi lægger vægt på at vores elevheste trives og fungerer godt i undervisningen. De passes derfor med korrekt fodring, smed, tandpleje, dyrlæge, kiropraktor, vaccination og ormekur.

Super Mario

Super Mario er en frisk, men ældre herre på cirka 136 cm. Han er fyldt 24, men har massere af gode år tilbage endnu - han går trofast rundt med både nybegyndere samt rutinerede ryttere. Han kan alle øvelser til LA-klasserne, og er en rigtig guttermand når man finder knapperne. Super Mario er stor fan af dressur, men elsker også når han får lov til at springe eller komme en tur ud i det fri.

Miss Dixie

Dixie er en hoppe på ca. 135 cm. Hun er frisk og rides for lette signaler af alle ryttere. Hun er optimal for de ryttere som ønsker at ride for de små signaler, da hun flytter sig let henover ridebanen. Dixie’s stærke side er helt klart dressur - hun er ikke den største fane af spring, det “springer” hun gerne over og giver tjansen videre til en af de andre kollegaer.

Petur

Petur er en af rideskolens nyeste heste og han er en islænder der måler cirka 147 cm. Han giver altid en sjov tur fordi han med sine 5 gangarter kan lidt ekstra, og er altid er klar på at arbejde. Han er frisk og fremadgående men nem at bremse.

Miss Goldwind

Goldwind er en stor sort dame på 15 år. Selvom hun er høj og stor, er hun sød og rar som dagen er lang. Hun elsker at arbejde og ser altid frem til en ridetur, uanset om det er spring, dressur eller tur. Hun er stabil og nem at ride, så hun er perfekt som lærehest for både nye og rutinerede ryttere. Hun er også lånt til klubben.

Julius

Julius er en helt stabil børnepony på cirka 120 cm. Ham kan alle ride på uanset niveau. Han kan gå pænt dressur med de rutinerede ryttere, men kan også tålmodigt skridte en hel time med de usikre og nye elever. Han giver eleverne tryghed og dermed også en god tur. Han er også lånt til klubben.

Vanilla

Gajol

*Der er lige nu ledige halvparter. Kontakt Kamilla Nymand for yderligere information på tlf.nr. 22 81 47 46.

michael-gertsens-murerfirma-aps-logo
groenagergaard-logo